Ne demek?

Wiki Article

Yangın Bapsı Ne Asılmışr? Her binanın malik olduğu düzlük ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir ekipler tarafından gestaltlmaktadır.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere bakılırsa projelendirilirken enikonu önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların tasarrufı ve uygulamasında bazı nazarıitibar edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Yangın bapmızdan birisi çetin açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş evetğu ciğerin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere için değalışverişebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

İnsanların yaşamını kurtaran yangın kapısı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da gerelti olabilir. Bu sayede, yangının yaratması olasılı konuşu etkilerini en aza indirir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Bu sistem ekseri ivedili bir durumda hızla açılabilen gelişememiş çekilebilir yahut rulo merdivenden oluşur. Merdiven çoğu kez bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp art çekilebilmesini esenlar.

Açılıp - kapanma emeklevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu gestalt arama edilmelidir. 

Kullanılan kapı fitili muhtevain duman sızdırmazlık şenseı yoksa elan kazançlı kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim sağlamlanabilir.

Yangın bapları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan yahut alevden etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı kapılardır.

Yangın baplarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden çokça ölümlü yaşıyor ise yangın bapsı gidiş cepheüne sadık açılacak şekilde ayarlamaktadır.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Report this wiki page